Site-ul www. iHaineOnline.ro, numit in continuare iHaineOnline, este proprietatea Stilissima Ltd, inregistrata in Bulgaria, Svoge, Str. Djidjovska, Nr. 1, si va fi numita in continuare IHAINEONLINE.

 

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. IHAINEONLINE isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

 

 

IHAINEONLINE garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul IHaineOnline si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei IHAINEONLINE fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

 

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre IHaineOnline este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru IHAINEONLINE sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

 

1. Dreptul de autor a IHAINEONLINE asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului IHaineOnline - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea IHAINEONLINE si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul IHAINEONLINE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului IHaineOnline numai in limitele metionate in prezentul document.

 

2. Produsele si serviciile oferite de IHAINEONLINE pe site-ul IHaineOnline, politica de preturi

IHAINEONLINE isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul IHaineOnline sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

 

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

 

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:

 

1.  Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.

 

2. De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

 

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite,stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie IHAINEONLINE nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata in termeni legali.

 

 

 

Continutul IHaineOnline (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. IHAINEONLINE si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.

 

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul IHaineOnline.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin card bancar; dovada platiitrebuie trimisa catre IHAINEONLINE la adresa de e-mail office@iHaineOnline.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul IHAINEONLINE. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. IHAINEONLINE isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

 

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

 

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 21 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv. NU facem livrari prin Posta Romana. IHAINEONLINE isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

 

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat Speedy, DPD si Fastius (Bucuresti).

 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

 

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

 

IHAINEONLINE isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de IHAINEONLINE care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

 

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de IHAINEONLINE fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de IHAINEONLINE de la acest client.

 

5. Garantia produselor

 

IHaineOnline ofera certificate de garantie pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si cu produsele comandate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

 

6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

 

Clientul poate denunta unilateral contractul cu IHaineOnline fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014,  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

 

Astfel, produsele cumparate din IHaineOnline.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

 

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (office@iHaineOnline.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

 

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati serviciide curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

 

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

 

Adresa retur: IHAINEONLINE DISTRIBUTION, Bulgaria, Svoge Djidjovska str 1.

 

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formularul de retur completat online.

 

IHaineOnline.ro va inapoia  contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

 

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.

 

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul IHaineOnline.ro sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta**, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

 

Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna.*

 

* Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).

 

Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii de vanzari IHaineOnline, pe tel sau email, pentru conciliere interna luati legatura cu Mihaela Mihalache, office@iHaineOnline.ro

 

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul IHaineOnline

Utilizatorii care acceseaza site-ul IHaineOnline pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. IHAINEONLINE isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

 

IHAINEONLINE nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii IHAINEONLINE si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

 

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa office@iHaineOnline.ro

 

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

 

Site-ul IHaineOnline este gazduit de serverele unei terte firme. IHAINEONLINE nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. IHAINEONLINE nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului IHaineOnline. IHAINEONLINE nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul IHaineOnline. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

 

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului IHaineOnline este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

 

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. IHAINEONLINE detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

 

Abonatii newsletter-ului IHaineOnline pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului IHaineOnline mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, IHAINEONLINE nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

 

IHAINEONLINE isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca IHAINEONLINE are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 

10. Politica de confidentialitate

 

IHAINEONLINE garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre IHAINEONLINE pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre IHAINEONLINE nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@iHaineOnline.ro, sau prin posta la adresa: Str. Gramont, Nr. 38, Etaj 3, Sector 4, Bucuresti.

 

IHAINEONLINE se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul IHaineOnline sunt transmise pe cale electronica, IHAINEONLINE nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, IHAINEONLINE va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

 

Informatiile furnizate catre IHAINEONLINE sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului IHAINEONLINE, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. IHAINEONLINE nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

 

IHAINEONLINE certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 

   1. dreptul de a cere IHAINEONLINE sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

   2. dreptul de a cere IHAINEONLINE sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

   3. dreptul de a cere IHAINEONLINE sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

   4. dreptul de a cere IHAINEONLINE sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

 

 

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@iHaineOnline.ro sau prin posta, la adresa: Str. Gramont, Nr. 38, Etaj 3, Sector 4, Bucuresti. IHaineOnline foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

 

 

IHAINEONLINE nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. IHAINEONLINE nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de IHaineOnline in scopul precizat in prezentul document.

 

 

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor IHaineOnline, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre IHAINEONLINE a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul IHaineOnline, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului IHaineOnline si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 

 

 

IHaineOnline.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Afla mai multe de aici

 

 

11. Dispozitii finale

 

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe IHaineOnline si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

 

 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului IHaineOnline, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.